Kombi prevozi na letališče

Kombi prevozi na letališče

Tudi Slovenci smo odkrili, da so svetovne turistične destinacije precej poceni, če se odločimo za pričetek potovanja na katerem od večjih letališč v sosednjih državah. Letalske karte za tovrstne ugodne aranžmaje nam ponujajo agencije na vsakem koraku, a preden kupimo karte, se je potrebno vedno tudi dogovoriti, kakšen bo prevoz do letališča. Se bomo do tja peljali z vlakom? Nas bo kdo od sorodnikov ali prijateljev peljal z avtom? Se bomo peljali sami in pustili  avto parkiran v dragi letališki garažni hiši? Najboljša rešitev so gotovo kombi prevozi – še zlasti takrat, kadar se za pot odloči večja skupina ali obstaja možnost, da najdemo tudi kakšne neznane ljudi, ki bodo potovali z istega letališča na isti dan.

Prednosti, ki jih nudijo kombi prevozi ne letališče
Se kateri kombi prevozi so specializirani in podjetja, ki jih nudijo, se ukvarjajo prav z nudenjem prevozov do letališč. Prav tako pa so vam na voljo kombi prevozi pri ponudnikih, pri katerih lahko kombije z vozniki najamete za najrazličnejše potrebe – ko vam pridejo prav kombi prevozi za izlet zaposlenih, za prevoz poslovnih partnerjev, za prevoz pri delu na terenu, za obisk kakšne tekme ali druge prireditve, obisk zabave …
Zakaj so kombi prevozi za pot do letališča tako praktični?
1. Pogosto se je potrebno proti letališču odpraviti že sredi noči. Takrat bo za vožnjo poskrbel izkušen voznik, ki bo za pot primerno spočit, vi pa boste lahko celo pot dremali. Spanec med vožnjo vam bo prišel še bolj prav ob vrnitvi, ko boste gotovo utrujeni od dogodivščin in dolge poti z letalom.
2. Če greste na pot sami, so kombi prevozi draga, kadar potujete v skupini ali poiščete druge, ki potrebujejo prevoz na isto letališče, pa si lahko stroške delite – nazadnje so precej nižji, kot če bi se peljali s svojim avtom.
3. Ne le, da nimate visokega stroška s samo potjo do letališča, temveč tam nimate niti stroška s parkiranjem. Voznik vas odloži in vas dogovorjenega dne ter ob dogovorjeni uri pride spet iskat – vmes pa se z istim vozilom opravljajo kombi prevozi za druge naročnike.

Kam naročiti kombi?
kombi prevozi za več ljudi se običajno pričnejo na dogovorjenem zbirališču, saj je to veliko bolj praktično, kot če pride kombi po vsako osebo domov – s tem se izgubi veliko časa oziroma se strošek poveča. Najbolje se je dogovoriti za lokacijo, ki je vsem primerno dostopna, v primeru, da gre za poslovno pot, pa se kombi naroči na naslov podjetja, do koder pride vsak zaposleni sam.