Kuharska tečajnica je pripravljena!

Odločila sem se, da bi bilo dobro, da se podam na kuharski tečaj. Zakaj? Že pred časom sem ugotovila, da moja prehrana ni pestra, razlog pa pripisujem dejstvu, da moje kuharsko znanje ni tako široko. Sicer me je mama vedno prosila, da ji pri kuhi pomagam, saj se bom na ta način največ naučila. Takrat sem se njenim besedam le nasmehnila in hitro stekla na dvorišče, kjer se je zbirala druščina prijateljic in prijateljev.

Kuharska tečajnica je pripravljena!

Danes kdaj pa kdaj zelo obžalujem, da je nisem poslušala in ji pomagala, saj bi se na ta način lahko največ naučila. Vendar nikoli ni prepozno, da se spoprimemo z novimi izzivi in se naučimo nekaj novega, imam prav? Na spletu je sicer zelo veliko online tečajev kuhanja, ki pa me žal niso prepričali. Samostojno kuhanje mi ni simpatično, raje kuham v paru, zakaj? Rada imam druženje z ljudmi, saj na ta način razvijaš tudi svoje komunikacijske sposobnosti in navežeš stike, ki pa lahko s časoma prerastejo tudi v lepa prijateljstva. Po nekajmesečnem raziskovanju, kateri kuharski tečaj izbrati, sem se končno odločila za takšnega, ki je velikokrat nedostopen zaradi tako velikega povpraševanja.

Tečaja se izredno veselim, obenem pa se vedno znova opominjam, da ne smem pričakovati preveč, drugače sem lahko na koncu zelo razočarana. Mami sem obljubila, da ji po opravljenem kuharskem tečaju pripravim več hodni degustacijski meni, saj ima na kuharskem področju zelo veliko znanja, zato vem, da bo najstrožji kritik pri ocenjevanju moje kuharske mojstrovine. In prav je tako! Iz napak se učimo, kajne.